Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
musik byggs av glädjE


SINNESRO

Musik kan annvändas till mycket
Ta t. ex Sibelius. Lyssna på Valse Triste och du varvar ner.
jan Johansson skapade en särskild stämning med sitt utsökta pianospel
Vilken teknisk briljans!
Blues och ballader kan du lyssna på om du vill fördjupa dig i texter.

vad vore livet utan musik




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-14 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP