Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd dörr

Går genom en gömd dörr

Sökande och  möter allvaret

Ger en törn i livet

Ropar ut frustation

Får inga svar

Ser endast fotspåren på grusgången

Går vidare genom gömd dörr

 Den står öppen   i en kort stund

Möts  av så mycket glädje  och optimism

Det går bra till slut




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-15 09:39



Bookmark and Share


  Koloristen
Det där med att de dörrar som skall öppnas, öppnas, och de dörrar som skall stängas, stängs är en högst betydelsefull sak i livsvandringen. Den ekar oxå till flera bibelställen, bl a Matt.25:10 och Upp.3:8. 'De som voro redo gingo in', heter det. Gick bra där.
2024-04-15

  Bibbi VIP
Gillar.
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP