Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Ett Tack *


Jag vet inte vad jag ska säga om
er som gav mig ryggen och
sa att ni kände mig väl

Tack för vad ni gjorde
Ni lärde aldrig känna mig privat
och ensamheten ska bära mig till
min dödsbädd

Kanske var det det bästa
Då fick jag veta vilka som var
mina riktiga vänner

så är livet och ber
aldrig om bekräftelse till andra
om mig det läggs lite till

för spänningens skull
och för skoj skull - tack
alla dessa dåliga egenskaper
är Inte mitt sanna jag

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-15 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP