Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Din Dörr*


Du kånkar en storm i din själ
Den söker sig ut från ditt bröst
Stormen har gått genom

Ditt lidande liv med ett kliv
Din kropp har lagt sig att sova
under många år - du blev trött

Du blev utmattad för
att hålla dig vaken i denna vardag
Du gick barfota på en kall väg
Ditt inre sökte en varm källa
till slut stängde du din dörr

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-16 10:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Med 'blandade' känslor kanske man ibland stänger sin dörr. En stunds vila
även om stormen pågår i det inre.
Vill kanske inte visa utåt hur illa
det kan kännas.

2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP