Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

manen o bananen-

hur kan du gilla en
gammal man.
jo du åldern är bara en siffra.
och utsidan är bara som ett skal.
du äter väl inte upp skallet.
är inte det som finns .
inne i bananen godast-
det är samma med mannen.
det godaste raraste finns.
väl inuti manen.
har du aldrig upplevt kärleken- av birgitta13 4 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-16 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP