Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad finns ljuset

för mig nu i dag-måste jag gå igenom.
mörkret igen för att finna.
glädjen att finnas på jorden.
vem sträcker ut sin hand.
för att hjälpa mig igenom.
mörkret igen al hopplöshet,
kan inte sova skräcken.
när man inte kan andas.
tänker på min pase maker,
som kikar igång mitt hjärta.
men skräcken varje gång jag inte får luft.
sen bröstcancern det är i början.
sen måste jag springa upp till fönstret.
för at få luft har varit hemma från sjukhuset i tre veckor.
hon ovanpå röker hela tiden rökelser på nätterna.
jag måste stå vid köks fönster få luft.
innan jag går inpå toa.
min son får stå o vänta utanför sist kom-
jag upp från toastolen kunde inte andas.
min dotter får komma o tvätta mitt hår o min kropp-
min minsta so får göra alt hemma,
min andra son på andra sidan vägen tar hand o min hund.
jag är vinglig skulle må bättre m man slapp röken.
vaknar flera gånger per natt känner hennes hat.
ser hur branvarnaren går av birgitta16-4 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-16 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP