Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fåfängan pekar finger

Om du ser mig när jag springer,

tro aldrig det är för

att fåfängan pekar finger

att få visa vad jag gör.

Om du ser mig kom ej nära

ty jag rusar i panik!

För allt det jag måste bära,

när de går över lik.

Om du ser mig när jag jagas,

var klok och hindra ej

min framfart, allt uppdagas

för allting ordnar sej.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-16 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP