Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där vackra Dubai förvandlades till en pöl och ett träsk där det inte finns några avlopp, efter ett regn på max 20-40 minuter, och de skröt om att de hade uppfunnit konstregn....


Jag har fastnat i Dubai!

Jag har fastnat i Dubai!

https://www.facebook.com/danielbalas15/videos/3717060415240147/


Jag spricker av nerver!
Daniel Balas: Ingen bryr sig om mig!
Hoppas jag kommer hem säkert...

-Habibi, en rumänsk präst är på semester i Dubai, på ett 6-stjärnigt hotell med bajs på trappor golv och mögel på dörren, ett 40-minuters kraftigt regn stängde av strömmen och översvämmade parkeringsplatser och gator.
Daniel får meddelanden från parkeringen att komma ner och flytta bilen eftersom parkeringen är översvämmad, han går ner 32 våningar, när han kommer ner för att hissarna inte längre fungerar och hela Dubai är i mörker.
Vart ska han annars vända sig tillbaka och här förebrår han sig själv för att han kommit hit på semester och uppmanar dem som fortfarande säger att Rumänien inte är bra och vackert att älska sitt land.
Han undrar var avloppen finns i Dubai, var ska man tömma vattnet? vilket landsträsk är detta?
tillslut når han svettig komer fram till 32:a våningen, då plötsligt utgångsljuset i trappan slocknar, sedan lyckas han med ljuset från telefonen i sista minuten fly till rummet genom att gå in i sitt betalda rum.
För några dagar sedan gjorde den här moderna prästen ett reportage från den rikaste stadsdelen med villor med havsutsikt, han stammade så av förundran att han tänkte öppna en församling i Dubai. sedan gick han också till det gamla kvarteret där maten tillverkas och skickades till staden i centrum som var översvämmad i dag. snabbare därifrån, ovanför restaurangerna beboddes cantring  arbetare,20 på i 20 kv. eller snarare slavar, som kastade ner urin och avföring från fönstren.
Detta är Dubais skyskrapor utan avlopp efte 40 minuter regn .




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-04-17 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP