Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Historielöshet ett hot!

Uppskatta de framsteg
Som gjorts fram till idag!
Det som våra anmödrar kämpat för,
har ändrat gamla unkna värderingar och blivit lag.

När vi känner historien,
hur det fungerade förut,
förstår vi också att vi måste
bibehålla och utveckla,
fatta nya kloka och jämlika beslut.




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-17 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP