Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Nej göm dig inte bakom varje minne*



Nej göm dig inte bakom varje minne
Nej göm inte dina känslor
Nej göm inte din salighet
Allt är så löjligt - livet är så litet

Du är inte skyldig om du vill leva
Du är inte skyldig om du flyr
Du är inte skyldig om du vill älska
All är så löjligt- livet är så litet

Nej göm inte ditt oskyldiga jag
Nej göm inte ditt sanna jag
Nej göm inte ditt namn
allt är så löjligt- livet är så litet

© E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-18 09:22



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, vårt sanna jag är ofta enbart en fasad. Livet som spelad teater och
ofta med fokus på fel saker. Kanske ibland för att dölja något annat.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP