Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dikt ur min diktsamling BLÅLJUS


Integration

Låt alla komma i hundratusental
vi har gjort vårt val
det finns massor med klöver
som blivit över
som alla som kommer behöver
Vi är så duktiga på att integrera
så kom gärna hit så vi blir ännu flera
det klarar vi galant
även om det kostar en slant




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-18 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP