Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dagen kommer

Så smyger sig
dagen på igen

ett steg i taget

genomsöker
rummets vrå

tassande på tå

Något oklart
verkar den
bära på

Någonting
i färgen grå









Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-18 09:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spänning och undran inför den nya dagen
2024-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Och sedan har vi tidningen...
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP