Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är full med…

 

 

Huvudet,

Är

Full med skit

 

Själen,

Är

Full med skit

 

Hjärtat,

Är

Full med skit

 

Känslorna,

Är

Fulla med skit

 

Tankarna,

Är

Fulla med skit

 

Dikten,

Är

Full med skit

 

Jag,

Är

Full med skit

 

Vad fan med så mycket skit i en människans liv

Vad äckligt med så mycket skit i en människans drömmar

Vad dumt att få mer skit för sin existens

 

Måste rensa skiten ur mig ut




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-04-18 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP