Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag vid havet

På klipporna och i stenhård konkurrens
med måsarnas skrik om solen och vinden

Måsskit i håret gör den sköna dagen
fastnar helt i hårbotten - ”Skit också!”

Molnen tätnar
och nu allt packas i strandbagen

På färjan tillbaka
med måsdoften i håret
blir ett leende ett måste
som ett minne av äventyret





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-04-18 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP