Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Vem står framför solen under förmörkelsen, frågade jag mig rädd: den svarta solen, krafu eller ketu medan månen var där framför solen.


Öknen börjar bli grön

 

*Dubai attackerades av miljontals kvinnor som vill gifta sig med Arabiens prinsar, en farlig galenskap från både unga och gamla kvinnors sida, från hela världen bedragare mest från Brasilien kopierade deras sida och låtsades vara UAE-prinsarna, kvinnor har förlurad pengar, rykte och prinsarna fick mycket problem när besökte något land och konfrunterades med bedragna kvinnor.
Trotsen och frustrationen gjorde uppror i de oberördas hjärtan, vilket ledde till förtvivlan.
Jag valde att inte ha kontakt för besök längre, som om jag inte ville att mina vänner skulle komma till mig i Sverige som vad?
Så jag sa till dem att jag inte har tid med dumheter för 10 dagar sedan och jag raderade dem från mina vänner, även om jag tycker synd om dem för att de bara är älskade för pengar och berömmelse, samtidigt som de skriker högt att de vill bara prata med någon och bli älskad i sin tradition och sina barn från andra kombinationer.
Men detta var inte allt, jag känner att något olyckligt kommer att hända, ett hav av tårar från kvinnorna som satte ett hopp till dem, antingen materiellt eller andligt, känslomässigt.

Jag har ingenting att önska mig därifrån jag kom på jorden med fötterna framför inte med i huvudet...jag stoppar inte mitt huvud i kvicksand som en struts.

Så föraningen bedrog mig inte, dagen kom då glaset välte och just där, då ingen förväntade sig att denna natur var rätt, så vädret där var inte konstgjorda moln utan de som Gud sänder! ett naturligt regn som de med Noaks ark hydda.

https://www.facebook.com/reel/388685770619252

Du verkar syfta på en Facebook-rulle som diskuterar molnsådd, en teknik som används för att öka nederbörden. Drum förklarar att molnsådd är som att justera en trädgårdssprinkler för att se till att alla växter får vatten. På platser som Förenade Arabemiraten, där det är varmt och regn är sällsynt, används molnsådd för att öka nederbörden. Detta görs genom att flygplan släpper ut ämnen som salt i molnen, som hjälper vattendroppar att växa och falla som regn, och på så sätt stöder vattenbehovet för dricksvatten, jordbruk och underhåll av grönområden.

Den senaste tidens extrema väderhändelse i Dubai, som ledde till en aldrig tidigare skådad översvämning, har väckt frågor om molnsådds roll och om det var ordentligt reglerat. Experter klargjorde dock att översvämningen inte orsakades av molnsådd, utan berodde på en sällsynt och intensiv nederbördshändelse. Regnet var det värsta någonsin på 75 år, med mer än 254 mm (10 tum) regn som föll i Al Ain, vilket översteg det årliga genomsnittet av nederbörd på en enda dag.

Dubais infrastruktur, typiskt utformad för ett torrt ökenklimat, stod inför utmaningar när det gäller att hantera en sådan oväntad mängd vatten, vilket ledde till störningar och skador. Medan molnsådd används i Förenade Arabemiraten för att öka nederbörden, övervakas och regleras det noga för att undvika sådana extrema resultat. Den senaste tidens översvämningar har varit resultatet av naturliga vädermönster, förvärrat av klimatförändringar, vilket kan leda till mer intensiva och frekventa extrema väderhändelser.

Det är viktigt att notera att även om molnsådd kan öka nederbörden, har det inte förmågan att skapa stormar eller orsaka översvämningar i den skala som nyligen setts i Dubai. Myndigheter kommer sannolikt att se över situationen och kan överväga justeringar av sina molnsåddsprogram och infrastruktur för att bättre förbereda sig för sådana sällsynta händelser i framtiden


Saken gäller att bara jag medelar brölopet med truligen en färgat kvinna medan Prinsen förfarande sprider kärlek och hopful kärlek till kvinnor på interent.


Troligen kommer dem att kontakta mig för att jag behandlar dem sombröllopsgudmor eller  koleger i poesi och politik, som till exempel sa jag att måndslön till slaver är för lite då kungen gav order att alla månadslän ska betalas genom banken så kan kontroleras entreprenaderna.

https://www.theknot.com/us/francine-bright-and-faisal-wali-may-2024

https://www.facebook.com/reel/349095374804842

 

Datum och plats: Francine Brights och Faisal Walis bröllop är planerat till den 7 maj 2024.
Mottagningen kommer att hållas på Atlantis Palm i Dubai, Förenade Arabemiraten.
Webbplatsfunktioner: Webbplatsen erbjuder olika funktioner för gäster. Inkluderar bilder på paret, vägbeskrivning till platsen och bröllopsregistret.
Registret: Registret är en lista över gåvor som paret skulle vilja ta emot. Gästerna kan välja att köpa dessa föremål som bröllopsfavoriter.
Vägbeskrivning: Webbplatsen ger vägbeskrivningar till platsen. Detta kan vara användbart för gäster som inte är bekanta med platsen.
Observera att specifika detaljer såsom exakt adress, tidpunkt för evenemanget och annan personlig information endast kan vara tillgänglig för inbjudna gäster.
Om du är gäst kan du behöva logga in eller kontakta paret för mer information.

https://www.facebook.com/reel/1163081465130053

 

 
Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-04-18 12:49Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/reel/1133984437741614

2024-04-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/reel/429739496307093

2024-04-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/reel/799134018420018

2024-04-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Daniel hittade, i Dubai, över 1 miljon euro övergivna på gatan! svepte med sig av vattnet Översvämningarna orsakade förödelse...Daniel sov gott utan ljus och vatten i lägenheten dit han gick upp igen till fots 32 våningar, där han har en underbar utsikt, han gick ner till bottenvåningen i morse. men glömde nycklarna på övervåningen och återigen klättrade han upp och ner för nycklarna.
Det finns övergivna bilar överallt på gatorna eftersom de skadades i strömmar.
Daniel återvänder när han kunde lämna Dubai och åker till sitt hem i landet i Rumänien efter ett års irrande runt i världen dit han tänkt emigrera men nu blir han botad av nabadanerna, han säger att han är förbannad....

https://www.facebook.com/watch?v=8170091166352467d

2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP