Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidsförväxlingar

 

 

ute faller snö så sakta

man får väl beakta

att än är det ej vår

vintern varit svår

 

vårens alla blommor fina

kommer de att tina

eller fryser de bort

då vår blev alltför kort

 

sköna maj du vackra

vi får dig tacka

om du oss solsken ger

det vill vi ha mer

 

nu Kung Bore härjar

han marken vit färgar

april, april du oss lurar

med både snö och skurar




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-18 14:25



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämda ord om aprilvädret som gäckar oss i vårlängtan
2024-04-28

  Marita Ohlquist VIP
Din fina text förstärker min längtan efter sol och värme.
2024-04-19

    Lena Staaf VIP
April bär sig illa åt och vi vänjer oss aldrig vid det.
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP