Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till poeter

varför måste jag be om nytt lösen ord varje dag.
sennär man skall logga in igen fungerar det inte
vad har hänt ibland lir jag riktigt förbannad.
samma med fackbok kommer inte in där heller av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-04-18 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP