Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mår inte bra

har problem med andningen-
får springa till fönstret både natt o dag-
kvinnan ovanpå hon fortsätter o röka-
hela tiden rökelser på nätterna.
får hosta hela tiden,
dom ringde från sjukhuset -
från hjärt avdelningen.
ringer igen om två veckor.
måste öka medicinen-
hopplöst stå vid fönster på nätterna-
när man inte kan andas ber om hjälp från högre makter.
tänker andas genom näsan lugn lugn.
tänker skal jag dö här av birgitta 18,4 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-18 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP