Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårogram

Låt våren lyfta
Låt ljuset göra dig fin
Låt havet glittra
till nyvakna bin

Låt våren tissla sig fram
Låt videungen få slå ut
Låt dagen värma din kind
och bara njut.

Låt våren färglägga vidder
till grönskans vilande bädd.
Låt knoppar få vissla
till att få bli sedd.

Låt våren vara vår
Låt bäckar klunka fram
Låt våren få vara nära
till rader av ett vårogram




Bunden vers (Rim) av Hubert
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-18 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert