Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN KRIMINELLA NATUREN

För att bekämpa kriminella intellekt och
komma på roten till dess härkomst bör
en examinering i kriminalantropologi
initieras som research av de grundlägg-
ande symptomen på vars arvsanlag av
överlevnadsinstinkten kan vara nerärvd
av naturliga orsaker där arten homo
sapien lär vara utmärkande överlägsen
övriga arter,
så framtidens kriminalantropologiska
studier av arvsanlagen kanske kommer
fram till att den naturliga överlevnads-
instinkten beror på ärftliga faktorer
som bekräftar att naturen är kriminell.

-

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-04-20 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP