Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sväva på drömmar

Jag tror att mitt liv har varit i botten,
fast botten aldrig haft nått stopp eller slut.

Jag tror att jag har befriat mig från dom,
som har känslor som aldrig kommer ut.

Och jag vet att jag tror, och att jag tro
mycket mer än det jag vet.

Och alla som är tvärtom, är dom som
har mest trasig personlighet.

Och jag tror att jag kan sväva på drömmar,
istället för att leva i ovisshet.

Jag tror inte att vi kommer att glömma,
allt det som vi aldrig vet.

Jag tror inte att jag vill upp på toppen,
för där finns inga fler vägar att ta.

Jag tror att alla vill vara någon, och
jag vill bara vara någon som är ja.

Och jag tror att jag kan sväva på drömmar,
istället för att leva i ovisshet.

Jag tror jag har kommit längre,
mycket längre än vad jag vet.




Bunden vers (Rim) av Hubert
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-20 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert