Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ond cirkel

Att aldrig passa in.
Vara något att ha.

Att få vara älskad.
Av att bara få va ja.

Att tappa allt innanför.
Låtsas vara bra ändå.

Försöka duga till nått.
I ögon ingen vill se på.

Att hitta tillbaka igen.
Sitta ensam varje kväll.

Vara nått att krama om.
Försöka värdesätta sig själv.




Bunden vers (Rim) av Hubert
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-20 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert