Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om övergångar, risktagande och modet att lämna det välbekanta för att upptäcka det okända. Den uppmanar att välkomna förändring och vara öppna inför det som komma skall.


De Jobbiga Förändringarna


Ute på åkern står en gammal lada,
vars urkraft är försvunnen.
Alla hämningar har släppt,
släkten lämnar gård och hem bakom sig.

Hur smakar det nya vattnet på den nya orten?

Att lämna det gamla utan att veta vad det nya innebär
är som att vandra i mörker.
Du vet vad du har,
men vad kommer du att få?





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-21 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP