Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PSYKIATRINS FÄDER OCH MÖDRAR

En av förklaringarna till varför psykiatriker
och advokater är i majoritet bland människor
av judisk härkomst i förhållande till övriga
etniciteter lär vara att de har mer behov av
dess stöd än övriga.
-
Att olika terapeuter har olika uppfattningar
av en och samma klient beror onekligen på
terapeuternas personliga tolkningsföreträde
där de avslöjar sig själva genom sina egna
betraktelsesätt medan klienten inte känner
igen sig alls.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-04-22 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP