Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytlighet


Målarfärg

Jag vill inte ha ett övermålat hjärta.
Jag vill ha ett hjärta där den röda
färgen skvalpar inuti. Allt annat
torkar och flagnar med åren.




Fri vers (Fri form) av Hubert
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-04-22 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert