Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet behöver inte mina tårar

Havet behöver inte mina tårar.
Ångesten ska inte fylla ut mina dagar.
Mitt hjärta ska inte behöva något ont som slår.
Mina rader behöver inte fler tankar.
Ensamheten ska inte eka igenom mina år.

Ljuset är inget jag ska se från andra sidan.
Sena nätter ska inte behövas för att komma till ro.
Jag vill inte behöva gå vilse där jag går.
Jag vill inte ha svårt att kunna andas igen.
Men det är resultatet till hur jag mår.




Bunden vers (Rim) av Hubert
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-04-22 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubert
Hubert