Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonkänsla

Morgonens första känsla
jag lever
tacksamhet

Morgonens första tanke
glad att själv fötterna möter golvet
inget är givet

Morgonens första kram
känns
ljuvlig

Morgonens första kaffekopp
likt tonåringens första kyss
het





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-23 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP