Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlans ensamheter

 

Det sägs att det sista som går är hoppet
Jag finner mig mitt i förtvivlan nu - bland annat en oviss kärlek
Jag hade en vårdare en gång jag sa till
jag har inget hopp, då sa Börje att då får jag stå för det
Det har senare blivit ett citat av mina, översatt till svenska
När hoppet inte finns, får nån annan stå för det
Känner jag nån hopp nu, nej
Begreppet hopp, jag har lyssnat på bob dylans last thoughts on woodie guthrie Mängder med gånger, fungerar inte för mig
Så i tvivlans tider, finns det inget hopp, och inget kan orsaka lika stark förtvivlan än Olycklig kärlek
Och där har jag funnit mig några gånger
som The Moody Blues sjunger ''love... maker of despair'' despair är förtvivlan
så ja Romantiken är död
och förtvivlan och hopp i hopp finns en viss ovisshet faktor
sen har man falsk hopp
Men det finns ingen falsk förtvivlan bra?
i alla fall kan man sätta ett ord på den känslan
förtvivlan är egentligen en massa negativa känslor,
och man brukar förknippa det, med lägga sig i foster ställning och skaka
i sängen ligger jag mycket med mina ''negativa symptom av psykos''
och The Moody Blues summerar det bra ''love... maker of despair''
jag har adderat för den delen i en av mina poemer, ''you have lived life if you have ever been there''
(nu blir det bara massa konfundering i huvudet så jag avslutar poemen)




Prosa av Page Goldenboy VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-23 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP