Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat …Under skapelse kretsloppet


Snart i som mer och mer

Oj sån längtan och… snart i mer som i mer, mer som tyckas…
***
Inget är som längtan
väntan, på när man till slut i krönet
ser underverket dyka fram uppkrupen ur gräset…

Blåsippan som i backarna enligt svensk visa som
så småningom fångandes nytt i tjusigt bakom
krönet

Jubel minst som i sank mark bejublas
på ett så enormt vackert hela ögat
…vidöppet mig…
I sanning grann skapelse under, kjolens kretslopp som vaknat…;)

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-23 14:22



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
När grönskan börjar spira, glädjen lyser genom raderna.
2024-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP