Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntrummet där tiden står stilla utspelar sig ett drama av is och eld.


Dramat i väntrummet

Den heta sköna kvinnan i rummet
kyldes av hennes svalkande andetag

Frosten bet sig fast i kavajen på den molokna äkta mannen
nu en levande isskulptur

Kvinnan vänder på klacken
lämnar dramats ram
Kvar står han den äkta isskulpturen
fastvuxen vid golvet

Alla väntar på upplösningen i rummet
när kvinnan
med bestämda steg
går fram till mannen med en het lång kyss

Alla ser förvånade ut när de går ur rummet
Kvar är en stor blöt pöl




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-24 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP