Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MED ANTISEMITISM SOM URSÄKT OCH OFFERKOFTA

Antisionisten och antifascisten Tony Greenstein
1936-som växte upp i en judisk ortodox familj
med en far som var rabbi är likt de flesta andra
judar fredliga och strävsamma för ett gott liv i
motsats till den hårda kärnan minoriteter av
sionistiskt fascistiska judar som i dagens Usa
och Israel.

Greenstein har i Storbritannien ironiskt nog
blivit ökänd som antisemit enbart pg av hans
öppna kritik mot en rasistiskt supremacistisk
ideologi som sionismen kännetecknar,
och som grundare av " Palestina Solidarity
Campaign" förärade detta honom ett fängelse-
straff om nio månader samt villkorligt i 2 år.

Enda sättet få tyst på antisemitismens skuldfråga
är att säga att man är antisemit och stolt över det
eftersom Israelerna själva gör allt för att motivera
dess förekomst även om den inte längre finns mer
än som en ursäkt och offerkofta.

-


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-04-25 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP