Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kolorit


På nära håll

stammarnas
mättade koloriter

jade,
safir
turkosblått
skimmer

När havsvinden
färgsätter
hela skogen






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-25 16:49



Bookmark and Share


  Koloristen
Givetvis bra. Titeln borgar ock för det. :)
2024-04-29

    Lena Staaf VIP
Oj, så vackert!
2024-04-25

  Kungskobran VIP
Bild och dikt i perfekt samspel
2024-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Mäktig beskrivning
Här har vi två av de coolaste elementen: Havet och skogen!
2024-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP