Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ingen PLAN för självmord därför mottar dom mig inte

 

Ok ren fakta då, 14 och 26 april i år, alltså på 13 dagar, har jag försökt 2 gånger att lägga in mig på grund att jag känner mig suicidal. Och sen är det en STOOOR agenda runt allt det här. Jag blir nekad. Kom tillbaka med taxi nån timma sen. Platsen sparade inte ens middag. Så dom skulle beepa robert om strattera eller vad det var det var väl den enda vinst av två. Den andra saken kan jag inte berätta för dem folk som inte kände mig, väl, kunde misstolka det. Men det var en sak jag sa till dess två läkare. Psyk har tagit precis allt. Och känner LITE energi komma tillbaka (det är samtal, efter samtal, efter samtal) att skriva av mig. So that's it nekad självmord inläggning två gånger på tretton dagar. O det var en psykiatri arbetare som sa- att känna sig suicidal är tillräckligt skäl för att stanna på en psykiatrisk avdelning.




Prosa av Page Goldenboy VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-26 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Page Goldenboy
Page Goldenboy VIP