Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HYDRAN SPÖKAR

Hydran spökar

runt i vår spalter

En av flera

ljusskygga gestalter

Klockan tickar

fram mot domedagen

Dom ska hållas

Sådan är ju lagen

Då ska agnar

skiljas ifrån vetet

Gud vet allt om

Sverige

"världssamvetet"

Det globala

liksom det lokala

Många halkar 

runt uppå det hala

Famlar, ramlar

saknar himlaljuset

Kommer aldrig

fram till fadershuset

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/4 2024

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2024-04-27 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP