Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Sky, Sun, Stars, And Moon

 

 

spetälska
är bara en vacker form av bakteriell
variation hos olika människor  
för att bota den sjuke så bör
patienten
inmundiga två matskedar socker
varannan timme
avvakta sedan några veckor
för att låta de nekrotiskt nedbrutna organen
och lemmarna att självläka under
sockrets välgörande inverkan
spetälska är egentligen inte någon allvarlig sjukdom
om man behandlar den på rätt sätt
den är inte särskilt smittsam
och du har rätt till sjukförsäkring
vid det fall då sjukdomsförloppet överstiger 24 månader
föreningslivet för de spetälska
är starkt i Sverige
där man kan träffa andra sjuka individer
som är i samma situation som en själv
för samtal, fika och berikande fritidsaktiviteter
tillsammans ska vi bota de spetälska!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-29 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP