Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan ut bort nu när jag inte orkar gå ut det tar 6 månader att komma igen efter ett pase maker operation det tar tid mentalt jag får bara tänka hel a tiden andas andas lugnt


hoppet fåglarna kvittrar

tänkte jag längtar efter en sjö-
känna den kalla luften fläkta.
att kunna andas känna sig fri-
lycklig jag lever du ger mig kraften.
känna vågorna slå mot stranden.
bara bara titta på naturen.
tack natur att du finns,
där för mig i dag.
i morgon kanske jag ej finns.
har alltid sökt mig till sjön-
sen jag var liten ensam.
med sina tankar sin sorg.
tack vatten vatten.
att du ger mig lugnet.
o glädjen ännu en dag
skrev 10.40 30 4 2024av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-01 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP