Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårda det inre landskapet



Att försöka vinna mark känns övermäktigt
man förlorar bara sig själv i hetsens rus
själens gränser så rätt och betänkligt

Utlåning av minnen blir onödigt
bättre att försonas med dem i lugn och ro
det blir nästan som gudomligt

Att upptäcka nya sidor är alltid spännande
dock lika skrämmande
när bilden klarnar då kommer vändande




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-01 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP