Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


När verkligheten tränger sig på…

Så vrider jag om
nyckeln
i min gamla kärra

För att komma
bort
från världens
elände

Det som när man
minst anar
har en förmåga
att leta sig in
och tränga sig på

Fastän jag nog
egentligen vet
att något sådant
som att resa ifrån
aldrig kommer gå

Så sätter jag ner foten
och gasar på ändå

För att åtminstone
en liten stund
få låtsas resa från
det hela





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-02 09:22



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Mänskligt "tänk".....
2024-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP