Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doktriner

 

 

doktriner
tjockflytande
honung
barnet sväljer doktriner
tjockflytande honung
barnet har blivit
överviktigt
doktriner
metastaser sprider sig
i ryggmärgen
doktriner
får cystor
att bildas i hjärnbarken
doktriner
tjockflytande honung
barnet är överviktigt

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Androiden VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-02 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP