Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tog medicinen kl8.30

kunde inte gå ut i köket-
går från sovrummet står i hallen.
håller i min döde bror bokhylla .
tänker andas andas du bor.
här med din son här bestämmer ni-
stod i hallen tittade in i stora rummet.
såg kortet av min döde son jim.
han vägde nästan hundra kg,
då fick jag styrka gå in på toa.
tack jag svimmar inte nu.
sitter i mitt sovrum . blir väckt hela natten.
mitt blodtryck är för lågt jag har kommit tillbaka .
det går långsamt jag tror att fast det ser mörkt ut nu alt ordnar sig-
mitt blodtryck var normalt i dag för jag var helt lugn.
men jag blev ledsen tittade väger 52 kg med kläderna på .dt är inte bra det är för lite
av birgitta 2 5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-02 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP