Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I skymningens ljus


I den gråa skymningen
en längtande kvinna
hon skådar möjligheter
en himmel som breder ut sig
rakt framför hennes ögon

I skymningens ljus
avslöjas mörka och ljusa dagar i hennes minneskorg
flyende minuter används till en aftonbön
allt gott allt ont samlas nu i ett

Det mörknar på horisonten
men i sinnet infinner sig sinnesro och tacksamhet
hon vill inte förringa eller förstora livets gåva
bara finna frid och här få sitta





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-02 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP