Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 maj måste till hjärtkliniken.

sjukhus då måste jag kunna gå till bilen-
inne på sjukhuset om tre veckor.
får panik tänk om jag inte orkar gå,
på åter besök känner sig pressad
tänk om inte min kropp orkar.
dom måste titta på min pacemaker.
som sitter ovan för hjärtat.
gode gud ge mig kraft.
vil inte skämma ut mig o få anfall igen-
har åkt rullstol varje gång på sjukbesök.
orkar inte gå orkar inte andas.
det känns inte bra men jag har ingen kraft.
ringe från sjukhuset dom får inte ge mer medicin.
minna värden så låga.
börjar vara med i en grup nära döden upplevelser.
det är det som intreserar mig jag känner mig nästan frisk på en gång.
det vill jag inte missa av birgitta skrev 3,5 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-03 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP