Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten påminner om själviskhet, där mina behov, min mage styr.


Självet skälver i samhället



I det vimmelkantiga livet,
snurrar det allt fortare,
likt en karusell,
utan stopp.

Vem har sagt att man inte kan snurra runt på en söndag?

Det fyrkantiga inställningen skapar kaos
ett samhälle utan normer.

Vem behöver regler?

Jaget är sig närmast magen,
och där bestämmer inte du!

Respektlösheten är lag,
och andras intressen förkastliga.

Får jag åka karusell nu?




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-04 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP