Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dumheter görs av 'tanklösa människor', det vill säga, 'andra än en själv'. Översitteri är en sorts omvänd kärlek. De älskar mig egentligen, men har ett märkligt sätt att visa det på. Hade svårt bestämma mig för vad som skulle vara ingress eller text.


Något litet om människan i S(t)ig





Graden av förståelse är visserligen
såväl personlig som mer universiell,
men den som målar i olja,

kanske blir sedd på av en som själv målar i akvarell...
Dumheter görs av 'tanklösa människor',
det vill säga, 'andra än en själv'.

Översitteri är en sorts omvänd kärlek.
De älskar mig egentligen,
men har ett märkligt sätt att visa det på.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-04 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP