Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bara sker



I den avlägsna drömmen
fanns sedan länge
ett hopp

Återfunnet när sorgen mognat
där fröet nu växer
synligt för alla

Glädjen spirar naturligt
utan hallelujamoment
det bara sker





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-05 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP