Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två klementiner


efter två klementiner öppnades ögat
och skådade ljuset
chigong till kvällen
måndagar vikta för kroppen
de övriga för hjärtat själen och knoppen

abdikerar från stress och jäkt
livet behöver endast en frisk fläkt!




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-06 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP