Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


underverket


det är inte det stora
utan att uppskatta det lilla
tro mig eller inte
förnöjsam över det jag gjort
och mår riktigt bra
efter klev över tröskeln
om himlen håller tätt
imorgon finns möjlighet
fylla hela tunnan med ogräs
antar förbrände
de extra kalorierna
stoppade i mig
hade nog inte haft energi
utan dem

undrar om det var Land
som ringde?
försäljaren var tyst en stund
liksom en hund som
lyssnar på rösten....
han lät glad men kostar inte
på mig extra utgifter
viktigare målaren kan
då han får tid fortsätta
måla över det blekta



godnatt klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-05-07 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP