Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla drabbas vi av det



Barndomens grund är ett inte självvalt
Ändå drabbas vi alla av det
Hur vi hanterar det är mångfacetterat





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-08 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP