Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En typ av evighet

En evighet från dig 

Av saknad 

Lever minnena ännnu kvar 

 

Och vid vissa stunder 

Som dessa

Blir de särskilt påtagliga 

 

I mitt huvud kan jag fortfarande höra

Din röst

Även om den har blivit tunnare 

 

Livet pågår fortfarande 

För mig

Trots att du ständigt saknas

 

En stund av levande minnen 

En evighet 

Av saknad och längtan efter dig 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-10 06:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om saknad och längtan, känner igen mig i din fina text.
2024-05-10

  ULJO
Berörande läsning
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP