Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mja





Jaha nu har vi firat morfar i två dagar på hans födelsedag. Det var mysigt.

Och nu ska ni höra... det jävla banklån jag tog på 30 det kostar 400 spänn i ränta i månaden! Hade jag vetat det så hade jag ju kunnat låna av älskling istället... men det är bara att bita...

Legat länge och räknat ikväll... men kör på den ursprungliga planen... om jag behöver pengar någon månad så är det ju bara att ta av sparande...

Va in på ellos... köpte en miss mary bh och tre trosor... kom på att jag skulle köpa till mor på hennes födelsedag... köpte en miss mary till henne med och två par trosor... allt i rosa... jag har en svart bh från miss mary och den är egentligen lite för stor... köpte en vit nu fast jag köpte samma storlek igen för inte fan ska jag väl ha b-storlek?

Ja och sen ville jag ha en till topp så det åkte med en beige som var nedsatt i pris.

Morsan säger att vi kanske åker på en tredagarsresa när hon fyller år... så nu vill jag ha en ny väska med... äh det har gått över lite jag ska inte köpa någon... jag har lånat 5 av sparandet men jag ska sätta tillbaka dom när vi kommer hem från resan... om vi åker...

Tittat lite på varmfodrade skor... eftersom jag inte kan eller får köpa nå mer I sommar så kan jag kolla till vintern... men det får bli då...

Längtar till när jag ska klippa mig och göra slingor... vill bara få det överstökat när vi ska på speedway... fast vi ska till ett köpcentrum först och det blir roligt... vi ska äta på max med...

I morgon ska vi till cicci det blir roligt... vi får nog sitta på hennes balkong och dricka kaffe äta glass... och så blir det fint väder

Ah det är roligt med ekonomi och pussla... se hur man klarar sig... väntar på att älskling ska bli lite snålare så det inte går åt så mycket pengar...

Och det där snusandet det gick ju inte... såg på leif och Billy då sa sköterskan till honom att han inte skulle sluta tvärt utan trappa ner... så jag gick och tog av älskling hela tiden sen blev det att jag köpte en dosa åt mig själv för att slippa ta av honom... och nu har jag köpt en stock till mig själv... när man hade slutat och bara tog en ibland då blev det ännu mer triggande...

Jag vet inte hur jag ska kunna sluta snusa...


Sen nu har jag fyra kreditupplysningar på mig... jag vet inte om det kommer gå igenom... får se...









Fri vers av Inkompitent
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-10 02:35



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Kul! Svart.
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Inkompitent